Jämför 5G-abonnemang [YEAR]

5G är den senaste tekniken när det gäller överföring av data från master till mobiltelefoner, surfplattor eller datorer. Ja, i princip allt som kan vara uppkopplat mot internet. Med 5G går överföringen så mycket fortare och är 10 till 100 gånger snabbare än 4G! Det är dock inte bara hastigheten som förbättras. Kapaciteten ökar avsevärt och fördröjningar i nätverket blir i princip obefintliga.

[table-of-contents]

Bästa val i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd mobilabonnemang med 5G och presenterar här vår lista över de bästa 5G-abonnemangen för juli 2024.

Bästa 5G-abonnemang #1

På plats 1 hittar vi Hallon.

Kundnöjdhet:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Bästa 5G-abonnemang #2

På plats 2 hittar vi Vimla.

Kundnöjdhet:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Bästa 5G-abonnemang #3

På plats 3 hittar vi Fello.

Kundnöjdhet:

Prisvärde:

Totalt betyg:

Se erbjudande

Bäst i Sverige

Bästa mobilabonnemang med 5G

1. Hallon

Är det någon operatör som är känd för att erbjuda billiga mobilabonnemang med 5G så är det Hallon. Deras billigaste abonnemang kostar bara 109 kronor i månaden och då ingår bland annat 4 GB surf. Med ett mobilabonnemang från Hallon ingår samtal och sms alltid. Med alla deras mobilabonnemang kan man dessutom spara oanvänd surg.

Fria samtal/sms ingår i abonnemangen nedan och priserna är utan bindningstid.

Surf Erbjudande
10 GB 49 kr/mån i 4 mån, därefter 109 kr/mån
20 GB 79 kr/mån i 4 mån, därefter 159 kr/mån
50 GB 129 kr/mån i 4 mån, därefter 259 kr/mån
50 GB 149 kr/mån i 4 mån, därefter 309 kr/mån
100 GB 179 kr/mån i 4 mån, därefter 359 kr/mån

Fördelar

Den största fördelen med Hallon är att de låter kunderna spara oanvänd surf. Det innebär att om du har ett abonnemang med 50 GB surf och bara använder 25 GB en månad så sparar du 25 GB som du kan använda senare.

Nackdelar

En nackdel med Hallon är att det kan vara svårt att komma i kontakt med deras kundtjänst. Att få kontakt med kundtjänst snabbt om det dyker upp några problem gällande ens mobilabonnemang är något många tycker är viktigt.

Kundnöjdhet:
Prisvärde:
Totalt betyg: